Over ons

Familiebedrijf

Kobefab International B.V., opgericht in 1976, is een Nederlandse groothandel in interieurstoffen en wandbekleding voor zowel de residentiële – als de projectmarkt, met KOBE, ESSENTE en ESSENTIALS by KOBE als merken. Het vertegenwoordigt KOROSEAL Interior Products in Europa met een breed scala aan wandbekleding.

KOBE, gevestigd in Valkenswaard, Nederland, heeft eigen verkoopkantoren en showrooms in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De producten worden gedistribueerd en gebruikt door professionals en eindgebruikers in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Kobe heeft zijn eigen Research & Development Afdeling. Een team van professionals die de globale mode – en interieurtrends volgen en dit zowel in de residentiële als de projectmarkt. Het resultaat van hun bevindingen vormt de basis voor de volgende collectie met de nieuwste trends en gewenste producten voor zijn klanten.

Kobe's productontwikkelingsteam creëert stoffen voor toekomstige huizen van onze klanten. De projectstoffen voldoen aan de strenge eisen van de internationale contractmarkt. De focus ligt op een balans tussen design en functie.

Kobe’s collecties bevatten een mooie balans tussen praktische stoffen die passen in meerdere interieurstijlen en unieke ‘statement pieces’. De look & feel, kleuren en innovatieve combinaties van garens en weeftechnieken spelen een centrale rol.

Distributie wereldwijd

Onze visie is om een van de belangrijkste Europese leveranciers van interieurstoffen en confectie te blijven.

Kobe's producten worden gedistribueerd over de hele wereld met ultieme logistieke efficiëntie en betrouwbaarheid. Kobe maakt gebruik van een volledig geautomatiseerd magazijn voor de logistieke processen van de behandeling, het snijden, verpakken, sorteren en verzenden.

KOBE heeft een gerenommeerde reputatie op het gebied van kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Het focust zich op service, ondersteuning en samenwerking, waar continuïteit en gezamenlijk succes centraal staan.

Voor professionals
en eindgebruikers

+50 LANDEN

KOBE heeft projecten over de hele wereld en dit in de reis - , verblijf - , maritieme en de zorgsector. De projecten zijn het resultaat van een succesvolle samenwerking met partners in verschillende markten, waar ons internationaal projectteam de klanten voorzien van specifieke ondersteuning bij ieder project en dit gedurende het hele proces.

KOBE ondersteunt ook architecten en designers en helpt bij de ontwikkeling van op maatgemaakte oplossingen voor specifieke projecten.