Collectie

Boutique

Boutique

Meesterstukken gecreëerd met passie voor textiel en interieur.

Door het Kobe design team worden vernieuwde innovaties toegepast op tijdloze klassiekers, om zo een unieke verzameling van producten te ontwikkelen. Design klassiekers afkomstig uit het interieur van verschillende stijlperiodes, worden als inspiratiebron gebruikt voor deze eclectische collectie. De collectie vertegenwoordigt een interieur stijl waar unieke en creatieve combinaties van esthetiek, kleuren, patronen en materialen tot leven komen. De BOUTIQUE collectie laat je dwalen langs meesterstukken om zo unieke tijdloze schatten te ontdekken, die gecombineerd kunnen worden in een spannend karakteristiek interieur.

Levendige en expressieve kleuren in unieke constructies vertegenwoordigen de hoogtepunten van deze exclusieve collectie. Een eclectische uitbundige mix van stoffen inspireert degene die een persoonlijk verhaal wil vertellen in zijn interieur. De stoffen variëren van jacquards die geïnspireerd zijn op de arts & craft kunstperiode tot moderne dessins die digitale geprint zijn op zacht satijn. De dessins zijn vormgegeven in exclusieve constructies met multi-gekleurde natuurlijke garens. De BOUTIQUE collectie heeft een mooie balans tussen diepe intense kleuren en zachte nostalgische tinten. De aandacht voor detail in de keuze van garens en de weeftechnieken, zorgen voor passende souplesse en bruikbaarheid voor iedere toepassing. Het contrast in stijl en kleuren van de stoffen geven een rijke diversiteit aan de collectie. Iedere stof heeft een individueel karakter en ontleent creatieve inspiratie vanuit verschillende bronnen.

De Kobe BOUTIQUE collectie is een collectors item voor iedere interieur liefhebber die graag zijn creatieve grenzen verkend en verlegd. Hiermee kan een eigen unieke artistieke expressie gegeven worden aan elke persoonlijke interieur stijl.

Boutique Upholstery :

Levendige kleuren en patronen in eigentijds Epengle velours worden toegevoegd aan de Kobe meubelstoffen bibliotheek.

Drie kleinschalige geometrische dessins en één bijpassende onregelmatige streep vormen samen de BOUTIQUE meubelstof collectie. In een multi-gekleurd pallet van intens rijke kleuren en basic tinten zijn stoffen ontwikkeld in de Epengle techniek. Het drie-dimensionale effect van het dessin is gecreëerd door een mix van gesneden en ongesneden Epengle velours. Door deze techniek ontstaan verschillende poolhoogten en geeft het een uniek karakter. De natuurlijke ondergrond is in contrast met de rijke velours waardoor een levendig geheel ontstaat. Alle vier de producten behalen een Martindale van 45.000 rubs en zijn daardoor geschikt voor zowel retail als project gebruik.