Collectie

Elements FR

Elements FR

Kobe legt de focus op het ontwikkelen van stoffen gebaseerd op de nieuwste interieurtrends, relevante ontwikkelingen en de belangrijkste vereisten voor zijn wereldwijde partners. Deze zomer introduceren we ELEMENTS FR, een raamdecoratie collectie in een eigentijds, chique thema. Veiligheid, easy-care en commerciële meerwaarde worden samen gebracht in een mooie serie van 100% FR stoffen, gemaakt met de hoogste kwaliteit van vlamvertragende garens.

De Elements FR collectie ontleent haar inspiratie uit smaakvolle en chique interieur trends, die zowel designers als consumenten aanspreken. Deze stijl is in een huiselijke setting synchroon aan een lifestyle, waar een verfijnde smaak en bewuste besluitvorming hand in hand gaan met elkaar. Een rijk en natuurlijk kleurgamma, veelzijdige texturen en dessins, creëren een spel om prachtige raamdecoratie te scheppen.

Het geheel vormt subtiele luxe decoratieve stoffen gecombineerd met mooie basics in een natuurlijke sfeer. Het creëren van een sfeer die ingetogen chique is met een warme en gastvrije sfeer.

Elements voor thuis

Elements bevestigt dat schoonheid en veiligheid tot leven kunnen komen in onze stoffen, wenselijk in welke zin dan ook. De stoffen in deze collectie garanderen veiligheid, duurzaamheid en een eenvoudig onderhoud. Dit zijn de belangrijke kenmerken die steeds meer aandacht vragen, zoals ook in de residentiële sfeer. We willen allemaal interieurs creëren met een mooie uitstraling en een goed gevoel, terwijl ze tegelijkertijd comfort en veiligheid behoren te bieden. De 100% FR stoffen in de Elements FR collectie zijn vlamvertragen en wasbaar met een krimppercentage van 0%. Deze stoffen hebben een uitstekende drapering en zijn duurzaam, waardoor deze kwaliteiten wenselijk en commercieel zijn voor iedereen. Verbluffend mooi, eenvoudig en veilig; wat willen we nog meer?

Elements voor projecten

De collectie ‘Elements’ voegt een variatie van FR kwaliteiten aan de indrukwekkende reeks van Kobe’s contract bibliotheek. De stoffen bevatten alle essentiële elementen voor raamdecoratie, typerend voor de trend stijlen in de project wereld: uni’s en gedessineerde gordijnen, transparanten, dim-outs en black-outs. De stoffen kunnen ook worden gebruikt voor decoratieve accessoires, zoals kussens en bed-runners. Deze kwaliteiten zijn getest en gecertificeerd, om aan alle technische en FR normeringen en aanvullende eisen in de contract industrie te voldoen.