Onze producten

Over Essentials

ESSENTIALS, zoals de naam al zegt, zijn de “must-have’s” voor elke interieur professional. De gordijnen, vitrages en in-betweens zijn ontwikkeld met veel aandacht voor hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Deze top producten zijn uni’s en basics, texturen en patronen in kamerhoge gordijnstoffen die tijdloos toepasbaar zullen blijven in hun interieurstijl.

De gordijnstoffen zijn ontworpen voor de toepassing in een breed scala aan interieurstijlen. Het productontwikkeling team richt zich op de belangrijke normen als; natuurlijke uitstraling, toepasbaarheid en onderhoudsvriendelijke eigenschappen, daarnaast gaat de aandacht naar uitstraling en soepelheid van de stoffen.

Het kleurenpallet is een mix van naturals, basics en accentkleuren die een creatieve styling mogelijk maken.

XXL KAMERHOOG

Alle ESSENTIALS gordijnen zijn kamerhoog. Kamerhoge stoffen zijn ideaal voor het naadloos confectioneren en hierdoor is er veel minder verspilling van stof. Vele uni’s zijn toepasbaar als vouwgordijn en zijn kantelbaar voor confectie in elke hoogte.

MAKKELIJK TOEPASBAAR

Alle ESSENTIALS stoffen hebben Easy-Care eigenschappen en zijn te combineren met alle interieurstijlen en hebben een breed scala aan texturen en kleuren.

ZEER COMMERCIEEL

Alle ESSENTIALS zijn zeer aantrekkelijk geprijsd; waar voor uw geld en luxe tegen betaalbare prijs!