Nieuws

Look van de maand juni

Outdoors


De zomer is weer begonnen en alles staat in het teken van het buitenleven. Na een erg lange winter, hebben we allemaal uitgekeken naar de aankomende zomermaanden. Hiervan kunnen we gaan genieten! Met een nonchalante, relaxte sfeer staat onze EASY & SAFE INDOOR/OUTDOOR-collectie deze maand centraal.
Deze stoffen zijn met nadruk ontwikkeld op het bereiken van de uitstraling van binnen stoffen en voldoen tegelijkertijd aan de strenge eisen van het buitengebruik. Ze zijn te verkrijgen in 12 bijpassende kleuren en natuurlijke texturen.

Kleurpalet:
We hebben gekozen voor een natuurlijk kleurpalet, met tinten van beige, crème en zand tegen een natuurlijke achtergrond in melange van deze kleuren. Het kleurenpalet creëert een serene, relaxte sfeer die perfect past bij deze look.

6. JUNI-2023 - LOTM - OUTDOOR rgb MID.jpg

Speel met texturen materialen

Combineer stoffen met verschillende texturen en creëer een gelaagde look door kussens en knusse plaids toe te voegen. Een multifunctionele poef als geïmproviseerde tafel en vloerkussens kunnen ook goed toegevoegd worden in deze look. Een buitentapijt geeft het gevoel van binnen en straalt comfort uit door de verschillende texturen. De uitstraling kan worden versterkt door toevoeging van chique decoratie met natuurlijke materialen in de vorm van een vaas of kaarslantaarn.

2. Textures.png

1. Stoel.png

Een buitenlook kun je overal creëren

Of het nu gaat om je tuin, terras of zelfs veranda (balkon) met onze INDOOR/OUTDOOR-stoffen kun je overal je buitenlook creëren. Om goed te kunnen relaxen kies je het beste voor comfortabele lounge stoelen. Deze stoffen zijn gemakkelijk te reinigen en wasbaar, dus losse hoezen voor je tuinmeubelen zijn ideaal. Combineer groene planten, sfeerverlichting en decoratieve accenten om de gewenste sfeer te creëren.

Kleur combinaties

Of je nu je kleurenpalet van buiten contrasteert met je stijl van binnen, of een vloeiende overgang van binnen naar buiten creëert, hierin zijn smaak en balans de sleutelwoorden. Kies kleuren die passen bij uw stijl. Een mix van complementaire kleuren in toonvariaties zorgen voor een rustgevende verfijning. Een samenspel van kleurrijke combinaties kan een speelse, uitnodigende sfeer creëren. Ga voor uw favoriet en creëer hiermee een eigen persoonlijk statement in uw indoor/outdoor look.

3. Kleuren combi 2.png