Nieuws

Look van de maand mei

De Essentials voor thuis

Deze maand halen we inspiratie uit onze Essentials collecties met een moderne, eenvoudige en open look. Onze nieuwe Essentials stof CARBON is toegepast in deze look op het “WAVE” systeem. Deze look benadrukt de belangrijkste kenmerken van onze Essentials collecties – een eenvoudige, ingetogen elegantie, gecreëerd met soepel vallende, kamerbrede stoffen in een zachte, neutrale kleurcombinatie. Het concept van deze look is gericht op het maximaliseren van de hoogte van de kamer en de ramen met de gedachte “less is more” in de aankleding.

Kleurpalet

Er is een eigentijds, natuurlijk kleurpalet gecreëerd met zachte neutrale tinten grijs, beige en wit met accenten van lichtgroen. Dit kleurpalet accentueert de hoogte van de ruimte, waardoor de belangrijkste elementen eruit springen.

LOTM-Mei-2022-JPG RGB HIGH.jpg

Gebruik de hoogte

Gebruik kamerhoge stoffen en drapeer deze van plafond tot vloer om de hoogte van het raam te benadrukken. Veel van onze kamerhoge stoffen zijn kantelbaar toepasbaar bij extra hoge plafonds.

Rondeafbeeldingen-LOTMMEI2022-use the height.png

Rondeafbeeldingen-LOTMMEI2022-use the height2.png

Gebruik de ruimte

Gebruik interieurelementen om de stijl te accentueren met optimaal gebruik van de ruimte. Houd voor een eigentijdse, moderne uitstraling de kamer overzichtelijk met alleen essentiële elementen in de juiste maat en plaatsing.

Gebruik accentkleuren

Accentkleuren brengen de kamer tot leven en dragen bij aan een interieurstijl, zelfs met het kleinste accent. Vooral wanneer je werkt met een aardekleurige, minimalistisch ingerichte ruimte, zal een vleugje kleur de ruimte een broodnodige visuele boost geven. Een accentmuur, een fauteuil, kussens, kunstwerken en planten zijn geweldige tools om kleur toe te voegen aan het interieur.

Rondeafbeeldingen-LOTMMEI2022- accent colours.png