Nieuws

Look van de maand – Sneak peek voor de zomer!

De look van deze maand is een voorproefje van onze zomercollecties. De highlight in deze look is onze nieuwe open weave vitrage ESMARIA te zien. Een perfecte vitrage om een stijlvol tintje te creëren aan het raam en tegelijkertijd maximaal daglicht toe te laten op de lange zomerdagen.

De subtiele glans in de stof speelt prachtig met licht en filtert precies de juiste hoeveelheid om de ruimte meer privacy en een zomerse sfeer te geven.

Kleurenpalet:

Een goudgele tint wordt gecombineerd met een complementaire terratint op de stoelen en een perzik roze tafel. De tinten zijn geïnspireerd op de kleuren van de zon. Deze kleuren zijn perfect toepasbaar om de ruimte in een zomerse sfeer te brengen, waardoor het geheel een warme kleurboost krijgt.

LOTM-Juni-2022-JPG HIGH RGB.jpg

Zomerboost

Ga voor heldere, op de zon geïnspireerde kleurtinten geel en oranje om de zomer in je interieur te brengen. Combineer deze tinten met complementaire kleuren in aardetinten om de juiste balans te creëren. Om de zomerse sfeer te vergroten kun je ook meer accentkleuren zoals blauw en groen aan dit pallet toevoegen.

1. summer it up.png

2. make it comfortable.png

Maak het comfortabel

Van lange, gezellige brunches of diners, binnen of buiten, kun je pas echt genieten wanneer je comfortabel zit. Kies voor comfortabele stoelen waar je lang op wil zitten! Vlekvrije velours van onze EASY & SAFE-collecties zijn perfect toepasbaar voor stijl en duurzaamheid.

Blijf bij de trends

Losjes geweven leno weaves voor vitrages zijn de trend. Dit zijn stijlvolle open geweven technischestoffen die niet alleen fungeren als vitrages voor privacy en daglicht, maar ook als stijlstatement. Wilt u onze nieuwe open weave collectie zien, houd dan de aankomende introductie in de gaten!

stay on trend.png