Collectie

Earth

Earth

“the chic in the simple elements”

Dit jaar introduceert Kobe de EARTH COLLECTIE. De collectie is geïnspireerd door de simpele, basale elementen die wij dagelijks ervaren zonder er echt bij stil te staan. Tijdens de creatie van deze collectie heeft ons product ontwikkelingsteam zich gericht op verfijnde details en de natuurlijke elegantie van moeder natuur.

De EARTH COLLECTIE bevat 12 kamerhoge gordijnstoffen, vitrages en in-betweens. Alle producten zijn opgebouwd uit natuurlijke texturen en kleuren geïnspireerd vanuit de natuur. Deze kleuren blijken ook de best verkochte kleuren uit onze gehele Kobe collectie te zijn. De jacquard geweven dessins tonen organische vormen in een mix van verschillende bindingen met subtiele details in metallic garens.

De focus van deze collectie is gelegd op de verfijnde technieken en garens. Hierdoor krijgt het geheel een eenvoudige maar toch chique uitstraling. Hierdoor wordt juist de natuurlijke elegantie de highlight van de stoffen. De collectie is uitstekend toepasbaar in een warme, uitnodigende interieur stijl met een ontspannen toch of chic.