Nieuws

Look van de maand april

4. APRIL -2024 - LOTM - open living jpg low.jpg

Open Living


In het interieur zie je steeds meer moderne woonruimtes met een open keuken en leefruimte. Hierdoor is de keuken een belangrijk onderdeel geworden van de complete interieur-styling. Deze maand hebben we een open leefruimte gestyled met onze nieuwe kamerhoge stof Cardamom. Het poederroze kleuraccent van deze stof geeft een echt lente gevoel aan deze ruimte.

Deze chenille gordijnstof heeft een zachte kleur en textuur welke complimenteert met de moderne stijl van deze keuken. Het resultaat is een gastvrije uitstraling met een chique ondertoon.

Kleurenpalet

We hebben ons laten inspireren door de kleuren van de lente en combineren deze zacht pastel poederroze kleur met lichte aardetinten en gouden accenten.

1. Practical and aesthetic.png

Praktische en esthetisch


Bij een open leefkeuken is een functionele indeling heel belangrijk. Zorg ervoor dat de gehele ruimte als een complete woonruimte functioneert. Richt deze ruimte hiervoor op een praktisch manier in, zonder de esthetiek van het ontwerp aan te tasten. Het wordt aanbevolen om voldoende opbergruimtes te creëren die ervoor zorgen dat de kamer overzichtelijk blijft. Vermijdt hierbij accessoires die teveel zicht ontnemen in deze ruimte. Mooie groene planten en seizoensgebonden lentebloesems brengen het geheel tot leven.

Gordijnen bepalen de sfeer in de ruimte


Gordijnen en accessoires spelen een belangrijke rol bij het samenbrengen van de woonkamer en keuken. De styling hiervan zorgt voor een goede balans en een samenhangend geheel. Kies daarom voor een gordijn die stijl en sfeer toevoegt in deze gehele ruimte. Om een dynamisch effect te creëren kunnen gordijnen ook gecombineerd worden met jaloezieën.

2. Curtains make the room.png

Rondeafbeeldingen-LOTMFEB2024- kopie.jpg

Kleurencombinaties


Combineer de kleuren in laagjes om een dynamische mix te creëren. De tijdloze zwarte en donkergekleurde moderne keuken en eetkamers blijven on trend. Door een toevoeging van zachte kleurtonen in de stoffen zal een uitnodigende sfeer ontstaan. Combineer dit met complementaire kleuren in de gordijnen en eetkamerstoelen om de woonruimten op te frissen. Pastelkleuren en zachte kleurtinten zijn geweldige keuzes om de ruimte een opener gevoel te geven en passen goed bij een breed scala aan andere materialen zoals marmer, cement en hout die vaak worden toegepast bij deze woonconcepten.