Nieuws

Look van de maand April – Indoor & Outdoor

Nu de lente nadert en we weer kunnen genieten van langer daglicht en warmere dagen, maken we ons klaar om ons buitenleven weer op te fleuren voor de zomer. Breng binnen naar buiten is een stijl die sterk on trend blijft. De binnen buiten combinatie zorgt ervoor dat de buitenruimte een verlening wordt van de binnenruimte. Naarmate we meer tijd buitenshuis doorbrengen, is het alleen maar logisch om dezelfde aandacht aan onze buitenruimtes te besteden als aan onze woonkamer.

Deze look is voorzien van KOBE’s nieuwe meubelstoffen voor binnen en buiten gebruik, deze zijn ontwikkeld met de esthetiek voor binnen meubelen maar voldoen tegelijkertijd aan alle technisch eisen voor buitengebruik. Deze stoffen zijn super goed te combineren voor zowel binnen als buiten en creëren comfortabele en opvallende woonruimtes.


Kleurenpalet:
In dit kleurenpalet zijn onze bijpassende koraalroze kleuren van de nieuwe indoor/outdoor stoffen gecombineerd.

4. APRIL -2023 - LOTM - INDOOROUTDOOR.jpg

Breng binnen naar buiten

Comfortabel zitten is de sleutel om het comfort en de gezelligheid van binnen naar buiten te brengen. Buitentapijten, decoratie, en pluche plaids maken de comfy look compleet. Een buitenstijl kun je zowel creëren in harmonie met de stijl van binnen, echter kun je er ook voor kiezen om een totaal nieuwe stijl te creëren. Hierin kunnen geen foute keuzes gemaakt worden.

Breng binnen naar buiten.png

Kies de juiste stof.jpg

Kies de juiste stof!

Bij het kiezen van stoffen voor buitenmeubilair zorg dan dat je gaat voor stevige stoffen die voorzien zijn van een hoge weerstand tegen UV, vergeling, schimmel en meeldauw, microben, water en weersomstandigheden. Een zachte, natuurlijke touch is belangrijk om een comfortabele sfeer binnen te bereiken. Meubelstoffen die zacht en natuurlijk aanvoelen zorgen voor een comfortabele binnen-sfeer. De Easy&Safe binnen- en buitenstoffen van KOBE voldoen aan alle vereisten voor buitengebruik en stralen tegelijkertijd de juiste sfeer voor binnen uit.

Ga je voor kleur, of blijf je neutraal?

Hoewel we bij deze look gekozen hebben voor een opvallende koraalroze kleurencombinatie, zijn zachte neutralen gecombineerd met aardse basics ook prachtig. Wanneer je interieur een neutraal kleurenpalet heeft, kun je buiten gaan voor een contrastrijke kleurencombinatie. Als de buitenruimte is verbonden met de binnenruimte, kun je er ook voor kiezen om voor hetzelfde kleurenpalet te gaan met toevoeging van een accent aan kleur. Of je nu gaat voor een geheel wit, eigentijds palet of een veelkleurige bohemien look, combineer texturen en patronen in harmonie om de look samen te brengen.

Ga je voor neutraal.png