Nieuws

Look van de maand Decemebr

Look van de maand december

Christmas Time
De kerstlichtjes beginnen de straten te verlichten, eindelijk gearriveerd, December! De periode van Kerst en alle feestelijkheden daaromheen. Vind de perfecte boom, haal de lampjes en decoratie van zolder en maak je klaar voor een fantastische kersttijd met familie en geliefden. Ga genieten van de kerstmarkten, shop voor de perfecte cadeaus met een glas glühwein in de hand en rond de dag af met een knusse avond bij de open haard.
Terwijl 2022 eindigt, wenst ons Marketingteam je een zalige maand met veel aangename, liefdevolle dagen. Geniet van het zoeken naar de mooiste cadeaus, het inpakken en tal van fijne momenten met je dierbaren.
Hier is een inspirerende look voor de laatste look van de maand van dit jaar - Christmas time! We zien je graag volgend jaar weer met meer looks en inspiratie!

Kleurpalet:
We hebben gekozen voor de klassieke kerstkleuren; tinten van rood, bordeaux, groen en goud. Een rijk, luxueus kleurpalet met een sprankelende, uitnodigende sfeer om in de stemming te komen voor het vieren van deze prachtige tijd van het jaar.

def lotm dec 2023.jpg




We wensen je het aller beste toe!

  • Goede gezondheid
  • Vrede & Vreugde
  • Voorspoed

3. gelukjpg.jpg