Nieuws

Look van de maand November

Gordijnen Isoleren

Nu de winter zijn intrede doet, brengen we meer tijd binnenshuis door. We genieten van de gezellige warmte van ons huis om te ontspannen en ons zelf op te laden.

Onze stylisten hebben ons ontwerp ethos gecombineerd – ‘’design meeting functionality’’ als thema van deze maand.

We hebben onze Esparanza uitgekozen, een nieuwe velours met een glimmend metallic patroon en een goede isolerende eigenschap. Gecombineerd in het interieur met bijpassende patronen, om deze look te creëren. Vooral de grote moderne ramen kunnen een van de belangrijkste redenen zijn waarom een kamer warmte verliest.

Een gordijn met isolerende eigenschappen kan helpen de warmte binnen te houden en onnodige warmtelekkage te voorkomen. Een mooi gordijn dat niet alleen een interieurstatement toevoegt, maar ook de kamer isoleert, is perfect voor deze winter.

Kleurenpalet

Warme taupe tinten worden in deze look geaccentueerd met tinten blauw en aqua. Het wit op het tapijt en de zwarte lijnen geven deze look de moderne touch.

11. NOV -2023 - LOTM - Insulation.jpg

1. No need to compromise on aesthetics.png

U hoeft geen concessies te doen aan esthetiek

Bent u op zoek naar gordijnen met goede isolerende eigenschappen, die ook nog eens een stijlvol statement maken? Weet dan welke gordijnen hoge isolerende eigenschappen hebben – Velours, dikkere dim-outs en dichte chenilles bezitten goede isolerende waarden. Vooral wanneer ze zijn gevoerd met een bijpassende stof. Door deze te kiezen, verliest u de esthetiek niet en bereikt u het gewenste eindresultaat zonder in te leveren op de stijl. Deze gordijnen zijn eenvoudig te vinden op de KOBE-website door in onze zoekpagina te filteren op goede isolerende eigenschappen.

Breng wat kleur naar binnen

Met de grijze, koude sfeer buiten, zal het toevoegen van kleuren die het interieur opfleuren, de nodige helderheid aan je kamer geven. Combineer kleuren die bij uw stijl passen in stijlvolle interieuraccessoires, decoraties en meubels. Kaarsen, een vaas met winterbloemen, een comfy plaid en pluche tapijten zijn absolute musthave accessoires voor deze winter.

2. Bring some colours inside.png

3. Keeping furniture stain-free.png

Meubels vlekvrij houden

Terwijl we meer tijd binnenshuis doorbrengen, neemt de kans op morsen en vlekken op onze favoriete bank toe. Vermijd stress over het reinigen door te kiezen voor onze EASY & SAFE-meubelstoffen, waarbij de meeste vlekken eenvoudig met water te verwijderen zijn.