Nieuws

Look van de maand maart - Viva Magenta

Wij zijn gek op de Viva Magenta vibes! Onze look is opgedragen aan deze levendige kleur. Deze prachtige kleur stamt af van de rode  kleurfamilie. Viva Magenta staat voor een nieuw signaal en straalt kracht uit. Ook bevordert het vreugde en optimisme. De kleur moedigt aan tot experimenteren en zelfexpressie zonder beperkingen, het verwelkomt en omarmd iedereen.

Deze heldere framboosrode kleur heeft een mooie balans tussen warm en koel. De kleur Viva Magenta combineert rijkdom, warmte en verbreedt de horizon door authenticiteit. De kleur is gedurfd, met een uitbundige uitstraling die tegelijkertijd een gevoel van plezier en zachtheid creëert.

Kleurpalet

In deze look is de Pantone kleur Viva Magenta gecombineerd met complementaire roze en rode tinten.

3. MAART -2023 - LOTM - PANTONE jpg low.jpg

Experimenteer en heb plezier

Viva Magenta staat voor een verlangen om nieuwe uitdagingen aan te gaan en het onconventionele te proberen. In welk deel van je huis wil je al tijden iets veranderen? Ga ervoor! Wees creatief en doe het met plezier. Upcycle je meubels, pas je interieur opnieuw aan en creëer je eigen persoonlijke touch die bij jouw stijl past. Onze huizen en tuinen zijn onze persoonlijke thuishaven waar we niet alleen kunnen opladen, maar ook plezier hebben en onszelf kunnen zijn.

Experiment and have fun.png

Go for Viva Magenta.png

Ga voor Viva Magenta!

Deze veelzijdige kleur past goed bij veel andere kleuren en verandert meteen de persoonlijkheid van de ruimte. Het heeft een sierlijke en vrolijke vibe en brengt glamour in het kleurpalet. In een minimalistische of eigentijdse layout, kan Viva Magenta gebruikt worden als accentkleur om de kamer op te fleuren. Een bank of een fauteuil is de perfecte keuze om deze kleur in het middelpunt te zetten. Het is een toevoeging aan de neutrale kleuren zoals grijs en beige en geeft de ruimte een boost. Viva Magenta combineert goed met zachtroze voor een vrouwelijke touch. De kleur werkt ook met contrasterende tonen zoals paars, blauw en groen om een luxueuze sfeer te creëren. Door te combineren met andere felle kleuren kan een speels en gedurfd kleurenpalet worden bereikt. Ga voor Viva Magenta!

Stoffen die de kleur aanvullen

Deze gedurfde kleur vertaalt zich prachtig in velours, chenille en rijke, zwierige satijn. Deze stoffen laten de rijkdom van de kleur volledig tot zijn recht komen. Glanzende stoffen zullen deze kleur levendiger maken. Mix en match gedurfde patronen met texturen om een opvallende combinatie te maken.

Fabrics that complement the colour.png